Huidverzorging

Sauna & Relax

Zonnebanken
Kadobonnen

Ruddervoordsestraat 72  -  8210 Zedelgem - 0498/458958 - info@beautyhomeyoung.be

Jojoba Care is een complete professionele verzorgingslijn met een volledig uitgewerkt cabine- en verkoopsgamma voor gelaat en lichaam.

De merknaam is niet zomaar toevallig Jojoba Care; het is het enige professionele gamma waar de unieke eigenschappen van jojoba-olie volledig tot hun recht komen: Voeden, zonder de vervelende vettigheid van de klassieke olieverzorging, De actieve stoffen aanvoeren tot in de buurt van de diepere levende huidlagen

Kiezen voor Jojoba Care betekent ook kiezen voor creativiteit. Het op maat mengen laat een gepersonaliseerde verzorging toe, perfect afgesteld op elk mogelijk huidtype. Tenslotte ontdek je in het Jojoba Care-gamma ook een gevarieerd spectrum van heerlijke, meestal zachte, soms karaktervolle geuren. Allemaal 100% natuurlijk en plantaardig van samenstelling, allemaal uniek en ontwikkeld in eigen huis!

 

Jojoba Care een moeilijke verzorging?
Helemaal niet. De verzorging bewandelt wel eens nieuwe paden, maar ze is heel logisch opgebouwd. Je gezond verstand is hierbij meestal een betere gids dan de klassieke slogans.

Jojoba Care een vette verzorging?
Bij een correcte dosering en een juiste productkeuze, helemaal niet. En keuze heb je. Zowel in het gelaatsgamma als in het lichaamsgamma heb je een breed palet aan mogelijkheden: van de aangenaam frisse, lichtvoedende dagcreme F tot de rijke, herstellende gezichtscreme X, met de koninklijke geur van jasmijn en roos. Van de lichte verfrissende lichaamsmelk met de geur van oranjebloesem tot de zwaarvoedende en opspannende huidverstevigende melk. Voor de reinigingsstappen is er een superzachte reinigingsmelk, een zuiverende gel, verfrissende bloesemwaters, een onvergelijkbaar zachte dieptereiniging,...
Plaats voor creativiteit is er ten volle in de verzorgingsstappen, met de aangenaam soepele universele melk en het satijnen voedende masker in de hoofdrol.

En natuurlijk hebben we ook nog oog voor de minder perfecte huid, een greep uit de mogelijkheden:

  • puberteitscreme voor de onzuivere huid
  • creme roodheid tegen gedilateerde bloedvaten
  • een ijzersterk trio van kalmerende, regenererende en ontsmettende zalven
  • een zuinig en efficient serum voor de rijpere huid
  • een krachtige anticellulitemassageolie