Gelaatsverzorging

Alle Epilaties

Medische Pedicure

Privé Relax Sauna
Zonnebanken Luxe Kadobonnen

BTWNR BE0845141697

De Jojoba Care filosofie in een notendop

Klassieke cosmetica producten hebben water als hoofdingredient.
Water is goedkoop en geeft een fris gevoel maar water kan niet in de huid doordringen, dus kiest men voor een oppervlakteverzorging.


Nochtans is dieptewerking heel belangrijk. Ze garandeert de langetermijnwerking van een product . Ze ondersteunt de huid
in een van haar belangrijkste taken: het aanleggen van een beschermende barriere met als functie: negatieve invloeden van buitenaf (micro-organismen, U.V.-stralen, enz) afweren & het vochtverlies onder controle houden zodat een perfecte hydratatie gegarandeerd is. Een perfecte jonge huid kan deze taak op eigen kracht aan. Een perfecte huid is eerder een uitzondering dan de regel. Ook de meest perfecte huid veroudert, vroeg of laat.
De huid krijgt het alsmaar moeilijker om een efficiente en esthetisch ogende bescherming op te bouwen. Het gebruik
van een goed verzorgingsproduct is geen overbodige luxe.

Het brengt aan wat de huid tekort komt: nl lipiden (vetten).
 Om de gebrekkige productie van beschermende huidvetten te compenseren & actieve stoffen zoals vitamines, plantenextracten en essentiele olie om de huid te stimuleren om zichzelf te vernieuwen. Net om die reden kiezen we jojoba olie als hoofdingrediënt!

Als geen ander kan jojoba voeden, d.w.z. de voorraad beschermende huidvetten op peil houden. Over heel de diepte van de beschermende huidbarriere, zonder enig vettig gevoel. Als geen ander kan jojoba olie de hydratatie van de dieperliggende huidlagen garanderen en de vitaminen en plantenextracten door de beschermende huidbarriere loodsen. Zelfs tot in de buurt van de dieper liggende levende huidlagen. Natuurlijk is water ook een belangrijk ingredient, maar dan wel een hulpingredient: door meer of minder waterdruppels te verwerken in de oliestructuur regelen we de voedende waarde van het product. Water zorgt ook voor een verfrissend en comfortabel gevoel. Bij de keuze van de actieve ingredienten geeft Jojoba Care maximaal voorrang aan een zo natuurlijk mogelijke samenstelling, inclusief 100 % natuurlijke geuren .

Gelaatsverzorgingen:

Gelaatsverzorgingen tot in de puntjes.

Geen haastig gedoe.
Optimale kwaliteitsverzorging.

De allerbeste produkten.
Ontspannende sfeer met relaxerende  muziek.
Behandeling die je nog nooit hebt ervaren!

Hier heerst het beste vakmanschap.

 

Keuze uit:
JOJOBA MINI: Jeugdverzorging
JOJOBA MAXI: Totale ontspannende verzorging
JOJOBA YOUNG: Anti rimpel verzorging
JOJOBA SPECIAL: Warme steenverzorging

JOJOBA CARE 100 % plantaardig natuurlijke product.
Voor alle huidverzorgingen z
elfs voor de meest gevoelige huidtypes!

Alle produkten voor thuisgebruik zijn te verkrijgen in onze zaak. Niet getest op dieren! !