Huidverzorging

Sauna & Relax

Zonnebanken
Kadobonnen

Ruddervoordsestraat 72  -  8210 Zedelgem - 0498/458958 - info@beautyhomeyoung.be

De Jojoba Care filosofie in een notendop

Klassieke cosmetica producten hebben water als hoofdingredient. Dat heeft zijn voordelen: water is goedkoop & aangenaam fris

Deze keuze heeft ook zijn consequenties; omdat water niet in de huid kan doordringen kiest men voor een oppervlakteverzorging.

 

Nochtans is dieptewerking heel belangrijk. Ze garandeert de langetermijnwerking van een product en ze ondersteunt de huid in een van haar belangrijkste taken:

het aanleggen van een beschermende barriere met als functie: negatieve invloeden van buitenaf (micro-organismen, U.V.-stralen, enz) afweren & het vochtverlies onder controle houden zodat een perfecte hydratatie gegarandeerd is. Een perfecte jonge huid kan deze taak op eigen kracht aan. Maar perfecte huiden zijn eerder uitzondering dan regel; en ook de meest perfecte huid veroudert, vroeg of laat. De huid krijgt het alsmaar moeilijker om een efficiente en esthetisch ogende bescherming op te bouwen. En dan is het gebruik van een goed verzorgingsproduct geen overbodige luxe.

Het brengt aan wat de huid tekort komt: lipiden (vetten) om de gebrekkige productie van beschermende huidvetten te compenseren & actieve stoffen zoals vitamines, plantenextracten en essentiele olie om de huid te stimuleren om zichzelf te vernieuwen. Net om die reden kiezen we jojoba olie als hoofdingredient!

 

Als geen ander kan jojoba voeden, d.w.z. de voorraad beschermende huidvetten op peil houden, en wel over heel de diepte van de beschermende huidbarriere, zonder enig vettig gevoel. Als geen ander kan jojoba olie de hydratatie van de dieperliggende huidlagen garanderen. Als geen ander kan jojoba de vitaminen en plantenextracten door de beschermende huidbarriere loodsen, tot in de buurt van de dieper liggende levende huidlagen. Natuurlijk is water ook een belangrijk ingredient, maar wel een hulpingredient: door meer of minder waterdruppels te verwerken in de oliestructuur regelen we de voedende waarde van het product water zorgt ook voor een verfrissend en comfortabel gevoel. Bij de keuze van de actieve ingredienten geeft Jojoba Care maximaal voorrang aan een zo natuurlijk mogelijke samenstelling , inclusief 100 % natuurlijke geuren .

Gelaatsverzorgingen

 

Gelaatsverzorgingen tot in de puntjes.

Geen haastig gedoe.
Optimale kwaliteitsverzorging.

De allerbeste produkten.
Ontspannende sfeer met relaxerende new-age muziek.
Behandeling die je nog nooit hebt ervaren!

Hier heerst het beste vakmanschap.

 

  • Keuze uit:
  • JOJOBA QUICK: Snelle & verfrissende verzorging
  • JOJOBA MINI: Jeugdverzorging
  • JOJOBA MAXI: Totale ontspannende verzorging
  • JOJOBA YOUNG: Anti rimpel verzorging
  • JOJOBA SPECIAL: Warme steenverzorging
  • JOJOBA WELNESS: Totale verzorging met
  •                                        warme  rugbehandeling.

JOJOBA CARE is een 100 % plantaardig natuurlijke produkt voor alle huidverzorgingen. Zelfs voor de meest gevoelige huidtypes!

Alle produkten voor thuisgebruik zijn te verkrijgen in onze zaak. Niet getest op dieren! !